top of page

Leröy Kungälv | Kyllager & Distributionscenter (kommande)

Leröy är en av världens största aktörer inom sjömat som dagligen förser världen med 5 miljoner portioner fisk till bord i över 80 länder.


Nyligen stod det klart att vi tillsammans med vårt systerföretag Hagmans Kyl & Energiteknik blivit tilldelade styrnings entreprenaden av denna anläggning som enligt plan kommer att stå klar redan vid påsk 2022.

Anläggningen kommer att bli den modernaste och miljövänligaste i sitt slag där stort fokus läggs på energieffektivitet och hållbarhet. Byggnaden kommer att miljöcertifieras som Miljöbyggnad Silver.


Genom vår styrning spelar vi en nyckelroll i projektet när det kommer till energieffektivitet då vår programmering och övervakning av systemen kommer att möjliggöra lägsta möjliga förbrukning och högsta mjöliga återvinning. Vidare säkrar vår styrning en i övrigt optimerad drift av fastighetssystemen.


Från Hagmans Kyl & Energiteknik kommer man att leverera en den modernaste och miljövänligaste kylanläggningen som finns på marknaden i form av en koldioxidanläggning med GWP poäng 1.


Anläggningen om 6500 kvm planeras att öppnas redan till våren 2022.


Mer info kommer att presenteras längre fram. Vill du läsa mer om Leröy och anläggningen, titta bland artiklarna nedan


Totalentreprenör: BRA Bygg

Typ av byggnad: Distributionscentral och kyllager.

Verksamhetsutövare: Leröy AS

Planerad inflyttning: Våren 2022

Foto: Leröy AS


Länkar

Comments


bottom of page