top of page

 Om oss

Hagmans Styr & Fastighetsautomation startades 2018 som en avknoppning från Hagmans Kyl & Energiteknik AB

Vi på Hagmans Styr & Fastighetsautomation är specialister på just det vi heter - styrning & automation av fastigheter.


Proffs på energieffektiva system

Mycket tack vare vår bakgrund inom kyl & värmesystem är det få som slår oss på fingrarna när det kommer till att kartlägga, projektera, bygga och installera energieffektiva system vid nybyggnation eller i/på befintliga fastigheter och anläggningar.

Vi hoppas att du i oss hittar en leverantör som har en djupare förståelse för dina behov än vad våra konkurrenter har.

Att du i oss hittar en leverantör som kort och gott har en bredare kunskap om vad för lösning som passar bäst för just dig, din anläggning och verksamhet.

Vi lutar oss dels mot våra kunskaper inom klassisk kyl & energiteknik, men även våra kunskaper inom den senaste tekniken, såsom sensorstyrning och AI.

Vi erbjuder en bredd när det kommer till elsystem. Utöver styrning- och automationssidan utför vi även kraftmatningsuppdrag.
I konkurrens med många andra elfirmor så sticker vi ut då vi ej enbart erbjuder tjänster inom kraftmatning, utan även inom styr & automation, (svagström & digital kommunikation)

 

Hagmans koncernen är ett familjeföretag som genom fyra generationer utvecklats till vad det är idag. Vi lägger ett stort värde vid att du som kund skall vara nöjd och rakryggat rekommendera oss vidare till dina vänner, bekanta och/eller branschkollegor - på detta sätt har vi jobbat sedan dag ett, på detta sätt har vi utvecklats till vad vi är idag.

Idag har vi uppnått en ledande position i vår bransch, något vi är både glada, stolta och ödmjuka över. Vi älskar konkurrens och våra konkurrenter, de sporrar oss att bli ännu bättre. I vår region återfinns vi idag bland annat på de riktigt stora entreprenaderna.

Med dina intressen i fokus löser vi dina behov på bästa sätt. Vi lutar oss mot vår långa erfarenhet, nyfikenhet och kännedom om att kommunikation är A och O. 

Hos oss hittar du erfarna ingenjörer, projektledare, tekniker och administrativ personal, totalt cirka 35 handplockade "ess" från landets alla hörn. Börjar man hos oss är sannolikheten stor att man blir kvar en lång tid framöver, så är det idag och vi ser det som ett kvitto på att vi gör något rätt.


Vi ser fram emot att höra av dig!

Välkommen till oss på Hagmans Styr & Fastighetsautomation!

Hagmans Kyl tonad.jpg

Försäljning, Projektering & Installation

av produkter & tjänster inom

Värmesystem

Energioptimering

Kylsystem

Styrsystem

Fastighetsautomation

Solenergisystem

Hagmans_KylEnergi_2020_4f.png
Hagmas Solenergi-4f.png
Hagmans_Styr_2020_4f.png

Nyheter & Referensprojekt

bottom of page