top of page

Säg Hej till våra senaste tillskott!


Vi har glädjen att få välkomna två stabila nyförvärv till oss på Hagmans Styr och Fastighetsautomation!

Först ut är Alexander (till vänster) som jobbat inom branschen i många år. Vi har haft kontakt en längre tid och nu var äntligen läget rätt för att få till en övergång. Alexander kommer att syssla med programmering, projektledning och installationssamordning.


Vårt andra stjärnskott i ordningen är Martin (till höger) som redan har hunnit samla på sig många år på nacken som elektriker.

Martin har Allmän Elbehörighet och kommer främst att jobba med gänget på vår installationssida.


Vi hälsar Alex och Martin varmt välkomna!


Om Hagmans Styr Vi på Hagmans Styr & Fastighetsautomation är specialister på fastighetsrelaterad styrning, automation och energisystem.

Om Hagmans Hagmans är ett familjeföretag i fjärde generation som med åren utvecklats till att idag omfatta Hagmans Kyl & Energiteknik, Hagmans Styr & Fastighetsautomation och Hagmans Solenergi. Vi lägger ett stort värde vid att du som kund skall vara nöjd och rakryggat rekommendera oss vidare till dina vänner, bekanta och/eller branschkollegor - på detta sätt har vi jobbat sedan dag ett, på detta sätt har vi utvecklats till vad vi är idag. Vi strävar ständigt efter att vara ledande inom de branscher vi verkar. Med ledande menar vi inte nödvändigtvis störst utan att vi levererar de bästa jobben, rustade med kunskap och senaste tekniken - redo att utmana vem som helst av våra branschkollegor. Vi älskar konkurrens och våra konkurrenter, de sporrar oss att bli ännu bättre. Vi lutar oss mot vår långa erfarenhet, nyfikenhet och kännedom om att kommunikation är A och O. På Hagmans hittar du erfarna ingenjörer, projektledare, tekniker och administrativ personal, totalt cirka 35 handplockade proffs från landets alla hörn. Börjar man hos oss är sannolikheten stor att man blir kvar en lång tid framöver, så är det idag och vi ser det som ett kvitto på att vi gör något rätt.


Är du intresserad av att böjar hos oss? Tveka inte att höra av dig!

Maila ditt CV till jesper.lindvall@hagmansstyr.se

Comments


bottom of page