top of page

Elektriker på jakt efter nya utmaningar? Välkommen till oss!


Vi fortsätter att växa och söker nu ännu fler elektriker till oss på Hagmans Styr!


Är du vårt nästa tillskott?

Nu söker vi fler duktiga elektriker, från hela landet* till oss på Hagmans Styr & Fastighetsautomation. Vi verkar i en bransch som är på frammarsch och har säkrat en stabil position på marknaden i Göteborg & Västra Götalandsregionen där vi jobbar nära fastighets- och verksamhetsägare, såväl privata, som offentliga. I ryggen har vi vår koncern bestående av Hagmans Kyl & Energiteknik samt Hagmans Solenergi. Vårt huvudkontor ligger i direkt närhet till Göteborg centrum vid Marieholm på Hisingssidan.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som en av våra elektriker kommer du framför allt att arbeta med installation och service av elsystem relaterade till fastigheter, både vad gäller kraftmatning och kommunikation. Vår ledning består av personer med lång erfarenhet från branschen samt hög kompetens som alltid kommer stötta och vägleda dig väl i ditt arbete. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av · Service och entreprenader inom el. · Utredningar/felsökningar och åtgärdsförslag. · Daglig kontakt med våra kunder. · Planera ditt arbete tillsammans med vår serviceledare. · Beställa material till dina projekt. · Hålla ordning på våra kunders anläggningar och din egen utrustning.

Vi letar efter dig som

  • Är servicetänkande, driven och resultatorienterad

  • Har ett par års erfarenhet som elektriker

  • Är tekniskt intresserad samt har ett stort engagemang att alltid lära dig mer

  • Har B-körkort

  • Talar svenska obehindratDu erbjuds

· En gemytlig arbetsplats med chefer som värdesätter sina anställda

· Branschens slagkraftigaste lön

· Sveriges roligaste kollegor

· Egen servicebil


Övrig information

· Start: Omgående

· Omfattning: Heltid

· Placering: Göteborg

· Vi har kollektivavtal

· Vi är miljöcertifierade enligt ISO 14001


*Har du för långt att pendla till Göteborg? Låt inte det hindra dig från att skicka in din ansökan. Vi har goda kontakter på boende i Göteborgs området och kan troligen hjälpa till med att hitta boende om vi kommer överens i övrigt. Varmt välkommen med din ansökan idag!

Maila ditt CV till jesper.lindvall@hagmansstyr.seOm oss

Vi på Hagmans Styr & Fastighetsautomation är specialister på fastighetsrelaterad styrning, automation och energisystem. Hagmans är ett familjeföretag i fjärde generation som med åren utvecklats till att idag omfatta Hagmans Kyl & Energiteknik, Hagmans Styr & Fastighetsautomation och Hagmans Solenergi. Vi lägger ett stort värde vid att du som kund skall vara nöjd och rakryggat rekommendera oss vidare till dina vänner, bekanta och/eller branschkollegor - på detta sätt har vi jobbat sedan dag ett, på detta sätt har vi utvecklats till vad vi är idag. Vi strävar ständigt efter att vara ledande inom de branscher vi verkar. Med ledande menar vi inte nödvändigtvis störst utan att vi levererar de bästa jobben, rustade med kunskap och senaste tekniken - redo att utmana vem som helst av våra branschkollegor. Vi älskar konkurrens och våra konkurrenter, de sporrar oss att bli ännu bättre. Vi lutar oss mot vår långa erfarenhet, nyfikenhet och kännedom om att kommunikation är A och O. På Hagmans hittar du erfarna ingenjörer, projektledare, tekniker, montörer och administrativ personal, totalt cirka 50 handplockade proffs från landets alla hörn. Börjar man hos oss är sannolikheten stor att man blir kvar en lång tid framöver, så är det idag och vi ser det som ett kvitto på att vi gör något rätt.


Är du intresserad av att böjar hos oss? Tveka inte att höra av dig!

Maila ditt CV till jesper.lindvall@hagmansstyr.se

bottom of page